Monique

Mitt navn er Monique (32 år gammel) og her på bloggen får du litt godt og blandet om de ting som opptar meg og som inspirerer meg i hverdagen! Enjoy!

16 Comments

 • Reply
  Birgitte
  April 29, 2010 at 1:50 pm

  Hei, kjempe fin blogg! Liker stilen din veldig godt. Så at du hadde endret design og ville bare si at selv om det var veldig fint, ville jeg nok ikke hatt med siluettene av de to damene på headeren. Det fikk bloggen til å se litt “billig” ut om du skjønner? Ta heller et fint bilde av deg, du er jo så pen 🙂 Ellers var nemlig designet veldig stilfullt, og det er jo dumt om headeren ødelegger.

 • Reply
  Tanita Elise
  August 6, 2010 at 11:30 pm

  Hei! Måtte bare få sagt dette, syns du har en super fin blogg, og er daglig innom for å snike litt:) Utrolig flink til å ta bilder er du også, er veldig interessert i den slags selv. Med vennlig hilsen meg!

 • Reply
  Michale Weemhoff
  September 8, 2010 at 2:07 am

  hey there, this might be little offtopic, but i am hosting my site on hostgator and they will suspend my hosting in 4days, so i would like to ask you which hosting do you use or recommend?

 • Reply
  Mari
  February 4, 2011 at 7:30 pm

  Flott blogg! Artig at du går fra sykepleier til ingeniør! – Jeg har selv bodd 4 år i Kristiansand. Tok Adam&Eva frisørskolen og svennebrevet som frisør der. 🙂

 • Reply
  Martine
  February 28, 2011 at 11:28 pm

  Hvilket ingeniørstudie tar du?
  Kjempefin blogg 🙂

 • Reply
  Lol
  March 6, 2011 at 12:54 pm

  Dette må være den mest overflatiske siden jeg har kommet over på lenge…rett å slett pinlig å se hva norske unge bruker tiden på. Get a life! ….du blir sikkert en respektert ingenør med lange negler og øyevipper…lol

 • Reply
  p
  March 20, 2011 at 7:25 pm

  Det er jeg absolutt ikke enig i. Jeg synes hun er et glimrende eksempel på at man kan være pen og opptatt av mote og skjønnhet, men likevel være flink til å skrive og ta livet seriøst (ingeniørstudier). Jeg synes du skuer hunden på hårene nå, og gjør et poeng ut av at en pen og skjønnhetsopptatt kvinne tydeligvis ikke kan bli respektert som ingeniør?

 • Reply
  nyy
  March 23, 2011 at 9:50 pm

  I got a question for you, how long have you had this blog?

 • Reply
  emma
  January 10, 2013 at 7:39 pm

  håper du kan oppdatere denne siden snart 🙂

  • Reply
   Monique Lund
   January 10, 2013 at 10:31 pm

   Emma: hehe, ja det burde jeg jo strengt tatt få gjort asap 🙂

 • Reply
  Johanne K.A.
  February 6, 2013 at 1:56 pm

  Den kommentaren der fra “lol” er så utrolig bak mål som det er overhodet mulig å komme! Din blogg er totalt det motsatte som denne sjalue personen bak kommentaren påstår. Hun (det er garantert en jente) har nok bare bladd igjennom og sett på bildene i stedet for å lese teksten som viser hvor utrolig jordnær, ekte og smart du er! Jeg leser denne bloggen nettopp pga. dette. Du er en dame man kan kjenne seg selv igjen i og som setter seg mål, noe som jeg digger! Du er noe annet enn Fotballfrue FOR EKSEMPEL, ikke for å henge henne ut eller noe men hun legger kun ut “perfekte” bilder og viser aldri en svak side. Det er jo helt umenneskelig å vise en feil… Bortsett fra de gangene hun sier hun forsov seg en time på en lørdag… Man må jo ikke vise “feil” hele tiden, men det blir for overfladisk for min smak når man ikke kan vise litt “bak fasaden” å. Hun er flink med matlaging og diverse det er ikke feil det. Ikke misforstå: du har kjempeflotte bilder osv. som det ikke er noen ting i veien med, men du flipper ikke helt ut om det ligger en liten leke på gulvet som knapt synes eller om en skje ligger to millimeter for skjevt så tar du ikke et helt nytt bilde. Du viser at du er menneskelig, åpen og ekte i stedet for å kun vise dine aller beste sider til en hver tid som man kan få et inntrykk av at man aldri gjør feil som kan gjøre at man får uoppnåelige mål for seg selv. Det handler jo ikke bare om bildene. Tekstene dine viser jo som sakt at det finnes noe der, selv om du er en jente som liker mote og diverse “jente-ting”. Håper du kan skrive litt oftere på bloggen din, men jeg skjønner fullstendig at det er ikke bare bare når man er mamma for en liten baby, studerer for å bli ingeniør, er husmor osv. Det er ikke mange som klare å balansere så mange (store) baller i lufta samtidig! Det i seg selv er beundringsverdig!
  Dette ble langt men jeg må bare få sagt til slutt at jeg beklager for en litt ekkel/dum kommentar for noen innlegg siden, det var vel janteloven og misunnelsen som lå bak den kommentaren. Men det klarte nok du å se rett gjennom. (Håper du skjønner hvilken kommentar jeg sikter til)

 • Reply
  patricia
  December 28, 2013 at 4:13 pm

  Hi, Nice to meet you.

 • Reply
  Kristin
  January 20, 2014 at 8:50 pm

  Du er bare en så utrolig stor inspirasjon for meg. Er selv sykepleier, kommende ingeniør, og hver gang hverdagen er hard og jeg tenker på å gi opp å bare leve med det letteste alternativet tenker jeg på deg og at du har klart det, med barn i tillegg, da må iallefall jeg klare det. Tusen takk:)

  • Reply
   Monique Lund
   January 20, 2014 at 10:31 pm

   Kristin: Kjære fine deg – tusen takk for så fine og gode ord. Du aner ikke hvor glad jeg blir for å høre det – ingen tvil om at det er et tungt og krevende studie, men for en følelse når man er ferdig! <3 Masse lykke til - og gi meg gjerne et lite pip når bacheloren er gjennomført 😉 stor klem

 • Reply
  Renate Leknes
  February 20, 2015 at 3:32 pm

  Må bare si at jeg virkelig liker bloggen din! Elsker bilde-redigeringen din; lyse og dune farger får hele bloggen til å lyse opp. Fortsett med den gode jobben!
  Ta gjerne en titt på bloggen min og, hvis du får tid 🙂 : redisanattitude.com

  Ha en fin dag!

  • Reply
   Monique Lund
   February 20, 2015 at 7:40 pm

   Renate Leknes: Kjære deg – tusen takk for så fine ord – det betyr så uendelig mye! Kjempekoselig at du titter innom her og ikke minst legger igjen så fine kommentarer! <3 Og for en gøy og artig annerledes blogg du hadde - love it! Ha en nydelig helg!

  Leave a Reply