Workwear wednesday

WORKWEAR WEDNESDAY

Finally Workwear Wednesday!

Dette er nok den mest “jålete” antrekkskollagen jeg har laget til nå, men jeg falt pladask for skjørtet, og ettersom det er strikket, var det litt gøy å jazze det opp litt med glitter og glamour!

Jeg har ikke tendens for å falle for plagg med sterke farger, jeg vet liksom ikke helt hva det er, men akkurat som om jeg ikke får det helt til. Men akkurat dette skjørtet var helt nydelig, og som alltid er jeg på utkikk etter plagg som kan brukes til flere anledninger, og dette kommer definitivt inn under den kategorien!

kåpe – mango , skjørt – soft rebels , bluse – mango , sko – atp atelier , smykke – anton heunis , veske – saint laurent

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Victoria
  August 10, 2017 at 7:59 pm

  Så fint! Elsker disse spaltene dine!

  Et spørsmål til deg. Vi reiser til Kristiansand om et par helger. Dyreparken og overnatting i Abra Havn 😉 Lurer på om du har tips til et par gode restauranter i Kristiansand, som man også kan ha med barn på? Barna er 3 og 7 år. Foreldrene er glad i mat med kvalitet og ikke alle restauranter er lagt opp for at man kan ha med barn:)

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 • Leave a Reply