Blog

READY FOR WORK

God morgen, god mandag og god ny uke!

Denne uka er spesiell for mange, ikke bare er det slutt på ferie for de aller fleste, men det er også starten på noe nytt. Eldstemann her i huset begynner på SFO denne uka og det er mange sommerfugler i magen hos både små og store for tiden. Jeg kan ikke helt skjønne hvor fort tiden har gått – om en uke til står jeg og tørker tårer i skjul mens jeg ser på den store gutten vår ha sin aller første ordentlige skoledag!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  August 7, 2017 at 12:33 pm

  Er han blitt så stor? Syntes jo nettopp du skrev på bloggen du var gravid for første gang. Når det er sagt er det bare to år igjen til vi er der også… Skjønner ikke hvor tia blir av. 🙂 Lykke til med SFO og første skoledag 🙂

 • Reply
  Tone Lise
  August 16, 2017 at 6:55 pm

  Hvor er den skjorten fra?

 • Leave a Reply