Blog

IN MY BAG

Det er nesten litt flaut, men jeg måtte rydde kraftig i veska før jeg tok dette bildet. I know, I know – alt det der med å vise bak fasaden og slike greier… men det er grenser for hvor pent bildet blir med en hel haug med kvitteringer, tyggispapir, lusespenner (så det er der de blir av altså!) og penner.

Elsker den nye vesken min fra Markberg – vi jenter har som kjent mye vi må ha med oss i hverdagen, og da jeg skulle finne en ny veske, hadde jeg noen kriterier: den måtte være hard (prøv å finne ting i en slouchy veske, den blir så fort rotete!), den måtte være i skinn, den skulle være klassisk og den måtte ha mange rom og skulderreim.

Check! Check! Check!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kari
  August 9, 2017 at 8:26 pm

  Hvor er den nydelige notatboken din fra? 🙂

  • Reply
   Monique Lund
   August 10, 2017 at 9:20 am

   Heia! Den er fra Jo&Judy 💗

  Leave a Reply