Workwear wednesday

WORKWEAR WEDNESDAY

Dagene flyr og jammen gikk jeg ikke glipp av gårsdagens Workwear Wednesday – så en litt forsinket spalte her på bloggen, men det håper jeg ikke gjør noe!

Nå er det snart tilbake på jobb igjen for min del og jeg kjenner det skal bli litt godt å komme ut av kosetøyet og inn i den vanlige antrekksrutinen igjen. Misforstå meg rett – det er superkomfy å gå rundt slik hele dagen, men jeg gleder meg faktisk litt til å hoppe inn i skjorter og skjørt og dressbukser igjen!

Denne kåpen er bare så utrolig fin, og hadde det ikke vært for at jeg allerede har en marineblå fra Burberry, tror jeg ikke jeg hadde klart å holde meg unna bestill-knappen! Klassisk og tidløs – som gir uante kombinasjoner og bruksområder. Det er slik jeg forsøker å sette sammen garderoben, og på den måten har jeg plagg fra mange år tilbake som fremdeles kan brukes.

skjorte – rebekka minkoff, bukse – gestuz, kåpe – ganni, sko – mango, veske – markberg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply