Beauty

ORIBE OBSESSED

En av de mange grunnene til at jeg begynte å gå til min frisør Kristine for ett år siden, var fordi jeg fikk høre at de førte Oribe i sin salong og som jeg ble hodestups forelsket i da jeg bodde i Stavanger for mange år siden. JK Frisør er den eneste salongen på Sørlandet som fører dette merket og det er en hemmelighet jeg bare må dele, for disse produktene finner du ikke overalt!

Oribe har så utrolig mange gode produkter, og akkurat nå har jeg lagt min elsk på Silverati shampo og balsam. Den er utviklet spesielt til stripet og blondt hår og sørger for å holde blondfargen så klar som mulig, fjerner gultoner uten å få det blå eller grå skimmeret man lett kan få med sølv- eller lillashampo og den tørker heller ikke ut håret slik vanlige sølv- og lillashampo gjør. Produktene lukter helt fantastisk, faktisk så godt at jeg har parfymen i signaturduften deres også! Og så ser den jo helt amazing ut på baderomshyllen da, det er ikke til å komme utenom!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stine
  July 30, 2017 at 4:48 pm

  Disse må jeg definitivt lese mer om! Håret mitt har en tendens til å få en gulskjær mellom frisørbesøkene, men jeg har lenge vært litt redd for sølv/lilla sjampo. Håper du har hatt en fin helg:)

 • Reply
  Nina
  August 2, 2017 at 5:11 pm

  Vi har Oribe i salongen jeg jobber i, også den eneste i Trondheim. Har lagt min elsk på absolutt alt i dette merket! Glad flere er like fornøyd som meg 🙂

 • Leave a Reply