Interior

DILEMMA

Er det bare meg, eller er det flere som synes det er litt “skummelt” å henge opp bilder og hyller på veggene?
Jeg finner liksom ikke helt ut av hvor jeg skal gjøre av bildene, selv etter noen måneder i huset nå. Det ender som regel opp med at jeg tenker at det er best å bli helt hundre prosent sikker før jeg begynner å skru inn store gipsskruer i fine, slette gipsflater og vips så blir det til at bildene bare blir stående der på gulvet…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Malin
  July 29, 2017 at 6:37 pm

  Er så glad du er tilbake å blogge 😀

  Ang. Oppheng av bilder. Det er ikke alle bilder som trenger å henges opp med spesial skruer
  Jeg henger bare mine på veggen med en liten spiker. I tillegg har jeg kjøpt inn sparkel og riktig farge til veggene og blir jeg lei så sparker jeg lett over, pusser med en liten pussekloss og maler over med en liten svamp. Så er det som om du aldri har hatt noe hengende:) noen sier at man kan tape opp bildene, det har jeg aldri prøvd før. Men jeg har til og med klart å få vekk hull etter store “tapper.”Har bare fylt hullet med masse sparkel, pusser over og gjort det om igjen frem til veggen er slett igjen 🙂 null stress. Så bare å henge opp og prøve deg frem 🙂

 • Reply
  Linn
  July 30, 2017 at 10:18 pm

  Åh, helt enig! Men tipset til Malin over her var jo kjempesmart. Svamp! Det skal jeg prøve nå når jeg må flytte noen bilder for å få opp String-hylla.

  Takk for tips!

 • Reply
  Tine
  July 31, 2017 at 8:25 pm

  Kjenner til det der. 😉
  Men for noen fine fargekombinasjoner dere har hjemme. Kan jeg spørre hvilken farge som er på veggen?

  Og henger meg på Malin, veldig glad for at du er tilbake. 🙂

 • Reply
  md
  August 6, 2017 at 7:24 pm

  På Clas Ohlson får du kjøpt en type borrelås du kan henge opp bilder med! Teip en bit på bilder, en på veggen og klistre de sammen med borrelåsen. Superenkelt, og tåler mye vekt!

 • Leave a Reply