Beauty

PAMPER THYSELF

I går tok jeg turen til min skjønne frisør Kristine og det var så deilig å få bort litt for lang ettervekst og slitne tupper! Jeg tenkte litt på om jeg skulle bli litt kortere, men jeg feiga ut. Håret mitt er så brusete og vilt, så jeg trenger egentlig den tyngden jeg kan få for å holde det sånn tålig nede.

Det er så herlig atmosfære hos JK Frisør – visste dere at de fører det fantastiske merket Oribe? Jeg elsker det og har brukt det i flere år! Og selv om mange tror at det å gå til frisøren på sommeren ikke er nødvendig – så er det forebyggende å klippe bort slitte tupper og gi håret en real omgang med kur før det utsettes for sol og saltvann. I tillegg inneholder Oribe sine produkter både UVA og UVB beskyttelse, slik at både farge og hår holder lenger!


Tusen takk til Kristine som gjør at jeg føler meg litt fjong igjen, som vet akkurat hva jeg liker og ønsker og som ikke minst tåler 4 timer med skravlingen min. Og se den fine fletten hun fikset til meg på 1-2-3! Kristine er rå på både farge og oppsetting, bare se den fantastiske instagrammen hennes!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stine
  July 13, 2017 at 10:49 am

  ELSKER håret ditt!! Og den frisyren var veldig fin, kanskje du kan lage en video tutorial? Mange klemmer<3

 • Reply
  Ingrid
  July 19, 2017 at 8:46 pm

  Tutoriol!! Denne lå jeg ha til ett bryllup 😍

 • Leave a Reply