Blog

RAINY DAYS

God mandag dere!

I dag regner det faktisk i Kristiansand, men jeg kjenner at det er helt ok etter så mange fine dager vi har hatt her på Sørlandet. Det er godt å kjenne litt på kontrastene, er det ikke vel?

Er det noe jeg elsker i gjøre i helgene, så er det å lage mat – og som gjerne tar litt tid å lage. I hverdagen blir det bare slike quick-fixer og selv om det er godt det også, er det noe helt spesielt med helgematen. Surdeigspizza stod på menyen på fredag, og deigen ble satt allerede på torsdag ettermiddag. Pizza er generelt sett en stor hit her i huset, men det blir noe helt spesielt med surdeig. Vi har også investert i en skikkelig god steinbunn til ovnen, så den blir skikkelig god og crispy!

Og se de nydelige blåklokkene guttene kom hjem med da – det er verdens fineste blomsterbukett det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply