Blog

SLOW LIVING

Nå på sommeren gjør det faktisk ingenting at minstemann våkner (nesten) før hanen galer – da kan jeg sitte og nyte en kopp kaffe i sofaen på verandaen og nyte denne utsikten og morgensolen. Det varer riktignok ikke så altfor lenge – men det gjelder å nyte de små øyeblikkene i hverdagen.

Ønsker dere alle en skikkelig deilig helg!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Stine
  July 8, 2017 at 2:15 pm

  FOR en utsikt! <3

  • Reply
   Monique Lund
   July 10, 2017 at 6:34 am

   <3 Ja, her koser vi oss veldig! :) Ha en nydelig mandag kjære deg!

 • Reply
  Camilla
  July 13, 2017 at 9:48 pm

  Hvor er hagemøblene fra? Nydelig utsikt 🙂

  • Reply
   Monique Lund
   July 14, 2017 at 6:55 am

   De er fra Netthandelen 😘 ha en nydelig helg når den tid kommer! 🙌🏼

 • Reply
  Caroline
  July 18, 2017 at 5:54 pm

  Huset deres ser så utrolig fint og fresht ut! Håper du vil dele flere bilder med oss😊 Har dere tegnet det selv eller kjøpt ferdighus? Klem C

  • Reply
   Monique Lund
   July 18, 2017 at 6:38 pm

   Hei Caroline – og tusen takk! Vi er veldig fornøyde og koser oss masse her! Endel som fortsatt gjenstår, men det er igrunnen bare hyggelig å pusle med. Huset er arkitekttegnet og vi fikk et utgangspunkt å jobbe med, som vi har gjort om til å bli slik vi ønsket. Så romløsninger er nesten likt det vi fikk presentert, mens fasade er totalt forandret. Veldig gøy prosess å være med på – men jeg er glad vi nå kan nyte det, for det kan være litt heftig når det står på som verst i byggeperioden. Stor klem

  Leave a Reply