Beauty

EN LITEN DOSE HVERDAGSLUKSUS

Innlegget inneholder sponsede produkter

Jeg kan bare konstatere én ting med en gang – og det er at jeg fortsatt er en sucker for rene, økologiske produkter. Så det er kanskje ingen overraskelse at jeg hele tiden er på jakt etter gode produkter som tar vare på både hud og natur. Og ikke bare er det fordi det er så viktig for meg å ta vare på huden – men det blir også en høyt skattet egentid. Som travel tobarnsmamma er det fantastisk å kunne unne seg slik hverdagsluksus.

Nuori er et ganske nytt merke for meg, men jeg har lenge vært nysgjerrig på det og gleden ble stor da jeg kunne få tak i det på Pureskin.no og ikke trengte å bestille det fra utlandet slik jeg først trodde. Nuori blandes hver 12. uke i små partier for å sikre at de er så ferske som mulig, og hindre at de ikke er svekket av nedbrytelse over tid, og ikke minst for å unngå konserveringsmidler.

Jeg har lagt min elsk på renseskummet og ansiktskremen som begge dufter helt fantastisk og som etterlater huden ren og godt fuktet. Renseskummet fjerner effektivt smuss og sminke, så man trenger ikke sminkefjerner i tillegg, noe som er et stort pluss for min del hvertfall! Ansiktskremen er lett og jeg som tidligere har brukt endel kremer med olje i, trengte litt tilvenning til konsistensen. Så lett på huden, trekker godt inn, lukter fantastisk og gir huden en nydelig glød – uten å bli helt blank i pannen.

En nytelse for hud og sinn rett og slett!

PS! Du får denne helgen -30% rabatt på hele serien til Nuori ved å bruke koden ‘nuori30’ ved utsjekk hos Pureskin.no !

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply