Blog

GOLD & LACE

Jeg bare elsker denne kombinasjonen – søte, sommerlige blonder og børstet gull. Og denne kjolen er forøvrig et scoop av de sjeldne! Med et par dressko og en blazer over er den passelig for jobb, og når jeg kommer hjem, hiver jeg håret opp i bun og med et par sandaler. Me loves!

Og gjett hvem som er megastøl i dag! Vasket vinduene utvendig på hele huset i går i håp om at det skulle løsne litt i såre muskler (ja, og så var det jo greit å få rene vinduer også da) men den gang ei. Jeg er sikker på jeg ser ut som ei gammel dame der jeg vakler avgårde – men hey! Det er jo akkurat derfor jeg vurderer å begynne å trene der!

Ha en nydelig kveld alle sammen! Nå står innvendig vindusvask for tur. Jammen er det fint med store vinduer, men hjelpes for en jobb det er å holde de. Særlig med små barn i hus – da blir det en god del klissemerker overalt!

kjole – gestuz / smykke – edblad

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linn
  July 6, 2017 at 7:02 pm

  Haha, ser for meg alle de små håndavtrykkene over de store vinduene 🙂 Av og til er det greit med vinduer jeg vasker noen ganger i året.

  Jeg anti-leter etter den perfekte sommerkjolen. Håper å tiltrekke meg ved å la være å søke. #smort

 • Reply
  Maria
  July 7, 2017 at 7:24 pm

  Deilig kjole 😊 Jeg har en mann som jobbet som proffesjonell vindusvasker i ungdommen, så vindusvaskingen er fixa her i heimen 😜

  • Reply
   Monique Lund
   July 7, 2017 at 7:32 pm

   Å herlighet, skal si du har ordnet deg! Vaske vinduer er så kjeeeeedelig 🙈

  Leave a Reply