Workwear wednesday

WORKWEAR WEDNESDAY

En av de ønskene til innlegg som gikk oftest igjen hos dere da jeg lurte på om jeg skulle komme tilbake igjen på bloggen her, var Workwear Wednesday. Det var en spalte jeg begynte med for mange år siden, og det er så gøy at dere liker den så godt. Den er skrevet vel så mye til meg selv som til dere – for det er ikke sjeldent jeg står foran klesskapet før jeg skal på jobb og lurer på hva i alle dager jeg skal gå med!

Denne skjortekjolen er bare så nydelig – og den kan dresses både opp og ned. Med et par preppy sko og en blazer over blir den perfekt sommerantrekk til jobb – og når du kommer hjem, hiver du på deg et par hvite sneakers og slenger håret opp i en bun så har du det perfekte avslappede hjemmeantrekket.

Må forresten bare si at CrossFit i går var så bra og det var langt ifra så skummelt som jeg trodde det skulle være. Jeg skjønner godt hvorfor det er så populært som det er og jeg merker det godt i kroppen i dag, foråsidetsånn…

skjortekjole – by malene birger / lang blazer – hm / sko – henry kole / laptop veske – hunkydory / smykke – sophie by sophie / solbriller – ray ban

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Camilla
  July 5, 2017 at 9:06 am

  Så gøy å se at du er tilbake:) ser frem til å følge deg videre, å må ærlig innrømme at jeg har trykket meg inn på bloggen flere gabgerbi håp om at et comeback hadde skjedd. Og endelig skjedde det 🙂 gleder meg til flere workwear wednesday, og forhåpentligvis interiør, treningstips og oppskrifter fremover.

  • Reply
   Monique Lund
   July 6, 2017 at 5:55 am

   Så utrolig hyggelig å høre Camilla – det er så utrolig deilig å være her på bloggen igjen! Gleder meg til fortsettelsen <3

 • Reply
  Regine
  July 5, 2017 at 9:14 am

  Kjekt å ha deg tilbake i bloggverden 🙂
  Den skjortekjolen er så fin, står på mi ønskeliste også – men eg har funnet ein budsjettvariant som eg skal legge ut snart 🙂

  • Reply
   Monique Lund
   July 6, 2017 at 5:54 am

   Kjære Regine – det er så fint å være tilbake igjen! Skal definitivt sjekke ut alternativet ditt – en budsjettvariant er aldri feil! 🙂
   Ønsker deg en nydelig dag! <3 stor klem

 • Reply
  Stine
  July 7, 2017 at 2:39 pm

  Herlig at du endelig er tilbake! Disse innleggene er helt supre, trenger inspirasjon til å variere jobbantrekkene, ender ofte opp med de “samme gamle”. Håper også at du fortsetter å dele gode rene oppskrifter, jeg bruker fortsatt lasagne oppskriften din som base hver gang jeg lager den retten! Ha en super helg!! <3

  • Reply
   Monique Lund
   July 7, 2017 at 6:30 pm

   Så utrolig hyggelig å høre Stine! Og jeg heier så innmari på deg som har satset så tøft – digger veskene dine! stor klem

  Leave a Reply