Skip to content

DET ER SLUTT

Det kommer en tid for alt. Og 2016 starter med en avgjørelse jeg har tenkt lenge på. Jeg slutter å blogge.

Et eventyr som startet i 2008 og som har bare blitt bedre og bedre for hvert år. På den tiden har jeg erfart hvordan blogging har utviklet seg fra å være relativt ukjent felt, til å bli noe svært mange driver med – og ikke minst lever av. På både godt og vondt.

Selv om jeg føler en enorm lettelse ved å avslutte dette kapittelet, så er det også litt vemodig. Det å ta farvel med dere trofaste og gode lesere er ikke enkelt, for dere har vært helt fantastiske siden dag én. Derfor vil jeg gi dere mitt inderligste takk til dere alle – for å ha vært med på denne reisen, for å ta del i bloggen og for å ha delt av dere selv. Jeg kommer til å holde instagram åpen, så stikk gjerne innom der og si hei i ny og ne.

Takk for meg!

xx Monique

 

21 Comments

 1. Ida Ida

  Så kjedelig at mine favorittbloggere slutter å blogge… I en hektisk småbarnstid er det deg og Annette Haga jeg leser bloggene til, men har full forståelse for avgjørelsen ! Lykke til videre, og håper du oppdaterer litt på instagram og snapchat 🙂

 2. Anette Anette

  Så synd 🙁 håper bloggen blir stående slik at det er mulig å se tilbake i arkivene en gang i blant 🙂

 3. Hei Monique ! 😉
  Det er selvfølgelig utrolig synd for oss som følger deg daglig, men jeg har likevel full forståelse for avgjørelsen din.
  Jeg følger deg videre på instagram, og ønsker deg en god onsdag 🙂
  KLem

 4. Christel Christel

  Å nei! Har satt pris på å få stikke innom universet ditt med alt det fine du har bydd på! Vi får følge videre med på Instagram istedet:) Alt godt!

 5. Kristina =] Kristina =]

  Ååå så leit 🙁 Nå er ikke jeg en av dine lesere som stikker innom hver dag, men jeg stikker innom av og til for å oppdatere meg på hvordan du har det når jeg har tid. Jeg følger deg heldigvis på instagram, så det blir bra å fortsatt få sett deg 🙂
  Det er trist at du skal slutte å blogge iom du er like gammel som meg, og ingeniør som meg (snart hvertfall 😉 ). Men jeg forstår deg og iom du har en fulltidsjobb, mann og to små gutter å ta deg av. Ønsker deg masse lykke til videre nydelige Monique!
  Mange gode klemmer til deg <3

 6. Ingunn Ingunn

  Så trist, men forståelig. Lykke til videre

 7. Helene Helene

  Ååå, min favorittblogger!! Nå har jeg fulgt deg siden lenge før du ble gravid med Benjamin, dette var triste greier! Jeg får sitte å håpe på at du returnerer en eller annen gang;) Lykke til videre, håper du fortsetter å instagramme og snapchatte:)

 8. Astrid Astrid

  Dette var trist lesi g, Monique! Har fulgt deg siden lenge før du fikk Benjamin, og har funnet mye inspirasjon og glede i denne bloggen

 9. Marianne H Marianne H

  Din blogg var den første jeg begynte å lese. Kommer til å savne all inspirasjon.

  Lykke til videre med jobb og familieliv 🙂

  Mvh Marianne

 10. Nei dette var jo en litt småtrist nyhet på morgenkvisten! Men jeg har jo forståelse for det – håper du uansett får det fint videre, og får litt mer fri til de fine guttene dine! Ønsker dere lykke til i ny bolig, og jeg kommer til å fortsette å følge deg på instagram! 😀

 11. Marianne Eriksen Marianne Eriksen

  Så trist at du slutter, har jo fulgt deg siden du startet å blogge. Lykke til videre 🙂

 12. Nina Nina

  Det var en trist, men veldig forståelig nyhet. Men alt har sin tid. Tusen takk for så mange fine år med deg igjennom bloggen din, håper den fortsatt kan være åpen så jeg kan stjele de herlige matoppskriftene som er her inne! 😀 Tillykke med alt i fremtiden, håper den blir fin <3
  Klem

 13. Sofie Sofie

  Dear Monique,
  Such a sad message because I love your blog!! Thanks for all the lovely blogs with great pictures.
  All the best for you and your family.
  Love,
  Sofie

  The Netherlands

 14. Linn Linn

  Blei skikkelig trist når jeg leste dette, for du har jo vært en favoritt, men samtidig så skjønner jeg veldig godt. Du skal kose deg med livet og gjøre ting som gjør DEG godt. Og når noe ikke er rett lenger, så skal man takke for erfaringen og fokusere på det som er fint og nyttig. Flytting, husbygging, jobb og mest av alt, familien. Gleder meg til å fortsette å få følge med på instagram 😀

  Tusen takk for en utrolig koselig blogg alle disse årene! Vær stolt av deg selv!

 15. Anne Ingvild Anne Ingvild

  Tusen takk for all inspirasjon du har gitt meg gjennom flere år! 🙂 Både i forhold til interiør, klær, stil og trening.

 16. Silje Silje

  Det var trist 🙁 Hadde håpet å følge deg lenge, lenge! Men skal forsatt henge på instaen din 😉 Takk for mange gode innlegg! 🙂

 17. Ane Ane

  Takk for deg<3

  Skikkelig vemodig å lese dette innlegget. Føler jeg har fulgt deg gjennom så mye!

  Masse lykke til videre Monique:)

 18. Monique! Endelig kom jeg meg inn her, jeg ville jo si noe, men det måtte være her fordi det var her jeg ble kjent med deg. På den fine bloggen din som har vært så god å titte innom <3 Takk for alt du har delt, all inspirasjon og den gode energien du sender ut til oss! Jeg håper våre veier krysses en gang for du virker som en herlig person, og heldigvis har vi facebook og insta så du forsvinner ikke helt for meg. Ønsker deg alt det beste <3

 19. Håper vi fortsatt får følge deg via Instagram! 🙂 Er så spent på huset ditt altså!

 20. Camilla Camilla

  Takk for mange fine bloggstunder! Jeg har ikke vært en hyppig leser, men jeg har fulgt deg helt siden starten og kommer til å savne bloggen din. Lykke til videre Monique ❤️

 21. Kom tilbake <3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *