Beauty

EN NY FAVORITT!

IMG_8227Etter at jeg bikket 30 år merker jeg at jeg har blitt mer og mer opptatt av å finne gode produkter for huden som er med på å hjelpe å holde huden så ung som mulig. Når jeg attpåtil har to små barn som stjeler litt skjønnhetssøvn, har jeg intensivert denne jakten for ellers hadde det blitt kort prosess for hudens del.

Jeg har hørt så mye bra om RENU 28, og da jeg fikk tilbud om å teste den var jeg igrunnen aldri i tvil. Det er en lett gelé som legges på ønsket område i ansiktet på nyrenset hud, og hvor du deretter fullfører med din vanlige hudpleierutine. RENU 28 inneholder redox signalmolekyler som bidrar til en skånsom og naturlig fornyelse av hudceller. Som igjen betyr at den kan forebygge rynker, sinke aldringsprosessen og gjøre arr mindre synlige. IMG_8224_cSelv har jeg blitt helt forelsket i denne gelen – den føles lett når man påfører og den kjøler også, noe som hjelper godt om man føler seg litt trøtt og hoven i ansiktet. Den trekker veldig raskt inn i huden og selv kjenner jeg at huden får et “løft”. Nå har jeg snart brukt den i 28 dager – noe som er den gjennomsnittlige hudfornyelsestiden – og jeg merker klar forskjell. Hudtonen har blitt jevnere og de fine linjene i pannen og rundt øynene er mindre synlige – jeg føler også at huden har fått litt mer spenst. Det har rett og slett blitt en favoritt som jeg bare må bruke hver dag – og som har blitt fast inventar på baderomshyllen.

RENU 28 kan du få kjøpt her.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anette
    December 27, 2015 at 1:13 pm

    Takk for tipset☺️ Har du noen forslag til en god ‘vanlig’ fuktighetskrem som passer i vintermånedene?

  • Leave a Reply