Outfit

LITT PÅ FORSKUDD

IMG_8196

God morgen fininger! Håper alle sammen har hatt en nydelig julefeiring og nyter stille og rolige romjulsdager. Eller er det familiekalas-bonaza? Her tar vi det hele med knusende ro og det er igrunnen ganske deilig det også. Jeg skal ærlig innrømme at jula er ekstra spesiell med små i huset – å se spenningen og gleden i øynene er gave nok i seg selv. Og jeg gleder meg helt vilt til neste år når vi skal feire jul i nytt hus – det er nesten så ille at jeg allerede har startet planleggingen. Neida. Joda. Bare litt…

Ellers har jeg funnet frem joggeskoene og satser på at jeg får inn noen treningsøkter ute i det fri disse dagene – jeg kjenner kroppen lengter etter litt mer bevegelse og ikke minst litt sunnere mat – i allefall ikke den enorme mengden julekaker som har vært standard de siste dagene! Haha, mellom jul og nyttår er det meste lov – eller hur? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply