Outfit

SIDEN SIST

IMG_8138 IMG_8150IMG_8144 IMG_8153Hei kjære dere! Og tusen takk for alle meldinger, kommentarer, snaps og mailer jeg har fått fra dere den siste tiden. Jeg har hatt så innmari dårlig samvittighet for at det har blitt et lite opphold her, men sykdom kan man gjøre lite med og når alle blir syke samtidig, blir det meste en liten utfordring.

Nå har vi forhåpentligvis lagt alt av sykdom bak oss og satser på at vi holder oss friske til langt ut på nyåret. Så hva har skjedd den siste tiden jeg har vært borte fra bloggen? Jeg har forsøkt å slutte med nattamming – med varierende resultat, spist en god del julekaker, lillebror har begynt å rulle fra rygg til mage, litt lite fremgang på husbyggingen, men vi har bestilt kjøkken og noen hvitevarer og jeg har fått et nytt favorittprodukt. Mer om det senere – hvordan har dere hatt det? Er dere “i rute” til jul?


Kåpe – Burberry  Polo – Zara  Skjørt – HM  Sko – Tiger of Sweden  Veske – Mulberry

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply