» IKKE FOR PYSER | Monique Lund

IKKE FOR PYSER


posted December 18, 2015 by Monique Lund

IMG_8131Det er igrunnen lite som minner om vinter og jul ute nå for tiden – men jeg har enda et lite håp om at vi skal få feire hvit jul i år. Jeg husker så godt julaften i fjor – da begynte det å snø på ettermiddagen, og det var magisk. Følte meg som en liten unge der jeg satt og frydet meg over snøen som dalte ned. Men så tror jeg jula er litt sånn – at barndomsminnene får en til å forsøke å gjenskape den samme magien selv som voksen.

Nå har endelig freden senket seg her i huset – lillebror er blitt syk igjen og trenger ekstra masse kos og byssing om dagen. Puh, den småbarnstida er ikke for pyser altså! Men nå sover begge to og jeg har planer om å se håndballjentene våre dra i land en seier i semifinalen. Spennende!

Ønsker dere en nydelig fredagskveld!

Du er savnet her på bloggen <3


Monique Lund

Ååå, så utrolig hyggelig å høre kjære deg! Jeg har så dårlig samvittighet for at det har blitt et opphold her, men jeg er straks sterkere tilbake! <3Skriv en kommentar