From the heart

NÅ ER DET NOK!

10393835_10154171515085431_1750726488297986909_n1-750x562

Nei, nå har jeg fått litt nok rett og slett. I litt for lang tid har jeg tenkt “i morgen” når det kommer til trening, etter netter med lite søvn, sykdom og lite energi generelt. Men det er jo en kjensgjerning at trening hjelper på energinivået, så nå er det full skjerpings fremover. Jeg savner tiden jeg var veldig aktiv og jeg blir litt skremt over hvor fort man kan legge til seg dårlige vaner. Skremmende fort faktisk! Det er ikke snakk om å renne ned dørene på gymmen som er målet – jeg er mamma til to små barn og jeg tror flere forstår hvor vanskelig det kan være å finne tid til å trene – særlig nå som sykdomsperioden er på sitt verste. Det handler om å begynne i det små – ta de lure valgene i hverdagen for å bli mer aktiv og litt sunnere. For å sitte på stumpen og vente på at energien eller treningslysten plutselig skal komme, har ikke funket for meg!

Så i kveld gav jeg fingeren til “i morgen” og rullet ut yogamatten og hadde en intensiv økt – så utrolig deilig! Hvorfor tenker vi alltid at “jeg skal begynne i morgen” når man likegodt kan begynne akkurat her og nå?  

Dagen i dag er morgendagen du drømte om i går. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply