» PÅ ETTERSKUDD MED DET MESTE | Monique Lund

PÅ ETTERSKUDD MED DET MESTE


posted December 14, 2015 by Monique Lund

IMG_0129 copy

En liten pause på bloggen i helgen – som skyldes både en liten weekendtur – og totalt mangel på søvn. Vi har fortsatt ikke ristet av oss sykdom helt her i hus, og pjuske barn betyr lite søvn. Føler jeg gjentar meg til det kjedsommelige, men med så lite energi ombord blir det fryktelig lite overskudd til å være kreativ.

Håper dere andre holder dere friske og raske – tenk at det bare er ti dager igjen til jul nå! Noe som minner meg på at jeg virkelig må sette inn giret når det kommer til gaver – jeg ligger jo på etterskudd med det aller meste nå! Yikes! Hvordan ligger dere an i juleforberedelsene?

G

Huffameg! Håper det løser seg og at dere alle er friske og får litt mer søvn i dagene frem mot jul 🙂 jeg er også ekstremt på etterskudd! Med muntlig eksamen torsdag, masse jobbing etter det, ser jeg liksom ikke helt hvordan jeg skal komme meg i mål med alt…. Men, det løser seg vel 😉 ha en fin kveld <3 og masse gode sove-vibber sendes din vei!Skriv en kommentar