Blog Pick of the day

THE LITTLE BLACK ONE

collage

1. missya  // 2. hm // 3. roxy // 4. marysia // 5. zara // 6. adidas by stella mccartney // 7. hm // 8. ralph lauren // 9. sunseeker

Nope, jeg snakker ikke om den lille sorte kjolen denne gangen – men den lille sorte badedrakt! Ettersom jeg nok kommer til å leve skyggelivet i sommer, blir det nok ikke allverdens med bading og soling, men litt dagdrømming må vel være lov allikevel? Jeg drømmer meg bort i badedrakter i år – fine og praktiske (ja, for alt holder seg der det skal, og det er jo en fordel for travle småbarnsmammaer)!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Luisa Fernanda del Mar
  May 5, 2015 at 10:49 am

  Så mange fine! Jeg har virkelig falt for badedraktene, og har en sort fin sak jeg har brukt flittig det siste året – babysvømming vet du! Tror den blir med i feriebagasjen i år. Det er som du sier, veldig praktisk.

  • Reply
   Monique Lund
   May 5, 2015 at 1:40 pm

   Luisa: ja, det er jo superpraktisk og hvertfall til babysvømming!

 • Reply
  Jorid Kvam
  May 5, 2015 at 1:21 pm

  Nydelig med badedrakt! Skal jammen investere i en i år jeg også 🙂

  Håper alt er bra med deg og lille i magen!

  KLEM
  Jorid

  • Reply
   Monique Lund
   May 5, 2015 at 1:39 pm

   Jorid: ja, det er kjempefint! Også så praktisk i tillegg! Stor klem til deg også!

 • Reply
  Cathrine Lyster
  May 5, 2015 at 1:26 pm

  Elsker den fra Marysia! Helt til jeg så prisen, hehe:)

  • Reply
   Monique Lund
   May 5, 2015 at 1:38 pm

   Cathrine lyster: hehe, ja jeg vet – tok med badedrakter fra begge enden av skalaen, og akkurat den er jo en smuule dyr!

 • Reply
  Therese
  May 5, 2015 at 7:15 pm

  Her var det mange lekre! Jeg har siklet litt på badedrakter selv, jeg kjøpte en på HM for et par år siden, men jeg tror jeg må se om jeg får investert i en ny.. Haha, la oss bare si at den ikke nødvendigvis var tilpasset en noe lang overkropp!

  Håper forresten at formen din er bra – og at alt er bra med den lille i magen! 🙂

 • Leave a Reply