Blog From the heart Pregnancy

NEW HEALTHIER START

detox

Hei alle sammen! Først og fremst – tusen takk for alle de fine gratulasjonene jeg har fått – både her, på insta og på facebook – jeg blir jo helt rørt og dere er bare så fantastiske! Helgen har vært helt utrolig og tror dere ikke mannen klarte å overraske meg med surpriseparty på lørdag? Jeg trodde bare jeg og han skulle ut og spise, og før jeg vet ordet av det, kommer jeg til et bord der det sitter så mange fine mennesker som roper “gratulerer!” Årh, jeg ble så overrasket, så glad og så rørt at tårene bare trillet! For en dag, for noen venner og for en mann!

Jeg skal ærlig innrømme at denne mandagen er litt ekstra spesiell, nettopp fordi det er min første mandag som 30-åring. Som jeg har snakket litt om tidligere, så har jo dette svangerskapet bydd på litt utfordringer som jeg overhodet ikke møtte forrige gang jeg var gravid, og selv om det ikke er så ille nå som det var de 15 første ukene, er det fremdeles dager der ingenting av mat vil ned. Noe som har ført til at kosthold har blitt så som så . Og det har jeg nå sett meg fryktelig lei på! Nå – i 19. uke av svangerskapet – veier jeg endelig det samme som da jeg ble gravid. Derfor blir denne mandagen min friske lille start på en sunnere tilværelse – eller det vil si – finne tilbake til det kostholdet jeg hadde tidligere – så både jeg og lille i magen får det bra!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maria
    February 16, 2015 at 3:14 pm

    Så fint at du får i deg litt mat igjen. Skulle jo komt på å tipse deg om dette for lenge siden men det gikk helt i glemmeboken. Eplejuice blandet med farris bris var en klassiker hos meg, og holdt kvalmen nogenlunde i sjakk 🙂 Ikke sikkert det funker for alle men nå har jeg iallefall tipset 🙂

  • Leave a Reply